عملکرد اصلی بینی عبور هوا است.
ما باید بین دلایل ایجاد صدای بینی در کودکان و بزرگسالان تفاوت قائل شویم.
۱. التهاب بینی (سرماخوردگی): کودک در هفته های اول زندگی خود تنفس می کند ، فقط از طریق بینی ، بنابراین هرگونه رینیت جزئی در تنفس و خوردن مشکل ایجاد می کند. به عنوان یک درمان ، مایعات خارج می شوند و یا نمکی درون بینی فرو می رود. کودکان خردسال را با قطره های بینی درمان نکنید.
۲. هایپرپلازی آدنوئید (آدنوئیدها): آمیگدال یا آدنوئید یا حلق ، که در قسمت پشت بینی قرار دارد ، هنگامی که آمیگدال بزرگ می شود و در نتیجه انسداد بینی ایجاد می شود ، که منجر به پدیده دهان باز ، ناراحتی در الهام ، ناراحتی در گفتار ، تجمع مایعات در گوش ها می شود. خروپف ، و گاهی اوقات آپنه خواب. درمان توصیه شده مربوط به شدت انسداد ، از دارو درمانی تا جراحی گرفته تا استخراج لوزه حلق (آدنوئید) است.
بسیاری از افراد با انحراف در سپتوم بینی وجود دارند ، اما این چیزی باعث تنفس نمی شود ، با افزایش سن ، بافت ها شروع به آرامش و فرود در نوک بینی می کنند.
این تغییر باعث مشکل در تنفس می شود و نیاز به معالجه پزشکی دارد.
درمان با جراحی انجام می شود ، جایی که سپتوم بینی اصلاح می شود ، بدون اینکه بر مخاط مخاطی که در اطراف آن است تأثیر بگذارد.
درمان شامل کاهش پرکردگی است ، اگر علت سینوزیت باکتریایی باشد ، درمان روی دادن آنتی بیوتیک تمرکز دارد و وقتی سینوزیت ادامه پیدا کند یا عود کند ، یا با ظهور پولیپ بینی (پولیپ) همراه باشد ، باید درمان جراحی انتخاب شود.
حلزون بینی:
در دو طرف سپتوم بینی سه شاخه وجود دارد که توسط یک غشای مخاطی پوشانده شده است و به آن صدف بینی گفته می شود ، هدف از آن گسترش سطح داخلی مخاط بینی است ، صدف ها گاهی اوقات متورم می شوند ، به خصوص صدف های زیرین و باعث انسداد در بینی می شوند.
پوسته پوسته شدن صدف توسط برش یا احتیاط (سوزش) ، با یک سوزن برقی انجام می شود که روی امواج صوتی کار می کند.